Международен транспорт и FTL

Стефи ЕООД

FTL транспорт за вашите стоки

Ако се нуждаете от превоз на голямо количество стоки, които изискват самостоятелен транспорт, не се колебайте да се свържете с нас! Стефи ЕООД предлага за своите клиенти сухопътен превоз с надежден автопарк на марката Scania.

Извършваме международни превози в посока Скандинавските страни, Бенелюкс, Германия, Полша и Прибалтийските републики, като гарантираме ефективното използване на товарното пространство на камионите.

Спазваме европейските регулации и стандарти във връзка с безопасното превозване на различни типове стоки. Отнасяме се с изключително внимание и отговорност към поверения ни товар.

Спедиции
Спедиции
Спедиции

Стандартни и експресни FTL доставки

Ще ви предложим FTL решение на конкурентноспособна цена съобразно спецификата на товара и спешността на сроковете, които трябва да се спазят.

Транспорт, напълно съобразен с вашите нужди

Наясно сме, че познаването на международната логистика е ключът към успеха на нашите клиенти. Всяка страна има различни изисквания за внос и износ, а правилата за сигурност във и извън ЕС варират. Нашият екип от професионалисти ще изготви индивидуален план за движението на камионите с вашия товар, като ще гарантира не само качеството при съхранението и транспорта му, но и спазването на всички европейски регулации и правила за транспорт.

Спедиции
свържете се с нас

Заявете услугата международен транспорт и FTL

В зависимост от нуждите на вашия бизнес ще изготвим индивидуален план за транспорт на камиони с вашия товар до желаната от вас дестинация.

Услуги

Други транспортни услуги

Спедиции

Групажни пратки

Групиране на стоки на различни клиенти и изгоден групажен транспорт.
Спедиции

Спедиция и логистика

Качествена спедиция и интелигентна логистика при извършването на цели и групажни пратки.
Спедиции

Складова база

Разполагаме с добре развита инфраструктура от складове за товаро-разтоварване и съхранение на стоки.