Спедиция и логистика

Стефи ЕООД

Цялостно решение за бизнеса

Предлагаме висококачествена спедиция и интелигентна логистика при международни транспортни превози в посока Скандинавските държави, Бенелюкс, Германия, Полша и Прибалтийските републики.

Независимо от крайната дестинация на вашия товар ще изработим график на товарене, превоз и разтоварване, който да отговори на вашите предпочитания и нужди. Предлагаме бърза, безопасна и ефективна услуга на конкурентноспособна цена, съобразно необходимите срокове.

Спедиции
Спедиции
dsc 1089 scaled

Интелигентна логистика

Съобразно мащабите на превозвания товар нашият квалифициран логистичен екип ще управлява ефективно процесите като част от дългосрочно партньорство, което ще ви позволи да се фокусирате върху други важни страни от бизнеса.

С нашия високооборудван автопарк ще предложим превоз, съобразен с уникалните изисквания на товара – от палети до контейнери, от групажни пратки до FTL.

Разполагаме с богата складова база за съхранение на различни видове товари, с които успяваме да отговорим на търсенето на всеки един клиент.

Международна спедиция

Международната спедиция е свързана с познаването на специфични правила на международния транспорт, застраховки, митническа документация и др. Ще ви консултираме и за най-подходящите транспортни маршути за бърза доставка, както и за всички необходими международни разходи, свързани с превоза на товара.

С нашата услуга няма нужда да се притеснявате за правната страна при международния транспорт на вашите стоки. Ще се погрижим всички административни документи да бъдат налице.

dsc 1163 scaled
Свържете се с нас

Заявете комплексната услуга по спедиция и логистика

Пишете ни при въпроси във връзка с процесите по спедиция и логистика. Ще изготвим персонализирана оферта съобразно нуждите на вашия бизнес.

Услуги

Други транспортни услуги

Спедиции

Групажни пратки

Групиране на стоки на различни клиенти и изгоден групажен транспорт.
Спедиции

Международен транспорт и FTL

Международни сухопътни превози на товари на един клиент с пълно запълване на камиона.
Спедиции

Складова база

Разполагаме с добре развита инфраструктура от складове за товаро-разтоварване и съхранение на стоки.