Групажни пратки

Стефи ЕООД

Групиране на стоки

Групирането на товари и осъществяването на групажен транспорт е една от най-разпространените услуги в наши дни. Тя улеснява клиентите, тъй като позволява преноса на по-малки товари от цял камион, като се спестяват време и пари.

Стефи ЕООД осъществява редовни транспортни превози по линия на Скандинавските страни, Бенелюкс, Германия, Полша и Прибалтийските държави с камиони, съдържащи групажни товари. Стоките се комбинират по начин, който предотвратява всякакъв риск от повреди, дължащи се на транспортирането им заедно с други стоки в групажните пратки. Всяка отделна пратка се опакова внимателно, като се обезопасява в рамките на групажния товар.

Спедиции
Спедиции
dsc 1138 scaled

Вашият надежден партньор за групажен транспорт

С нашата услуга по групажен транспорт получавате възможността за прецизно планиране на доставките на вашите стоки. Работим ежедневно, като предлагаме висока гъвкавост при организирането на процеса по товарене, превоз и разтоварване.

Превоз, който улеснява бизнеса

От ваша страна се изисква единствено да се свържете с нас, а нашият екип ще изготви подробен план по товаренето на стоката, нейното превозване и доставяне до крайната дестинация, желана от вас.

Разполагаме с богата складова база, която ни дава увереност да заявим, че стоката ще бъде съхранена и превозена по най-добрия възможен начин.

Благодарение на нашата добре разработена информационна система, ще получите възможност да следите как се движи товарът в реално време. По този начин гарантираме спокойствието на клиентите си, че стоката ще пристигне в срок.

img 8762
Свържете се с нас

Заявете услугата групажни пратки

За да бъдете конкурентноспособни в днешния бизнес свят, трябва да може да доставяте и зареждате стоки в международен план. Свържете се с нас и ще изготвим най-подходящия механизъм за транспорт на вашите стоки!

Услуги

Други транспортни услуги

Спедиции

Международен транспорт и FTL

Международни сухопътни превози на товари на един клиент с пълно запълване на камиона.
Спедиции

Спедиция и логистика

Качествена спедиция и интелигентна логистика при извършването на цели и групажни пратки.
Спедиции

Складова база

Разполагаме с добре развита инфраструктура от складове за товаро-разтоварване и съхранение на стоки.